Kocaman: Trabzon iyi takım kurdu

Kocaman "yeni transfer olacak mı?" sorusuna federasyonun kararı sonrası "Takıma katılanlar da ayrılanlar da olacaktır" diye cevap verdi. Küme düşme ihtimalini aklının ucundan bile geçirmediğini söyleyen başarılı hoca, ihtiyaç duyulduğu sürece takımda kala

Kocaman: Trabzon iyi takım kurdu

Kocaman "yeni transfer olacak mı?" sorusuna federasyonun kararı sonrası "Takıma katılanlar da ayrılanlar da olacaktır" diye cevap verdi. Küme düşme ihtimalini aklının ucundan bile geçirmediğini söyleyen başarılı hoca, ihtiyaç duyulduğu sürece takımda kalacağını açıkladı. Kocaman Emenike sonrası başka oyuncu gitmeyeceğini sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri Metris Cezaevi'nde ziyaret ettiklerinde, Yıldırım'n kendilerine moral verdiğini söyledi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet etti.

Aykut Kocaman, Süper Lig'in kalitesinin geçen yıllara göre daha da artacağına işaret ederek, ''Bizim için iki güçlü platform olacak. Süper Lig geçen senelere göre çok daha yüksek şiddette olacak. Galatasaray atılım yaptı, Beşiktaş iyi, Trabzonspor, Bursaspor, Gaziantepspor iyi takımlar kurdu. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. İki sert platformda yer alacağız. İç dünyamızı toparladıktan sonra yüzümüzü dışarıya çevireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor