Avni Aker'de sezona bedel maç!

Bu sezon tek hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligine direk katılmayı hedefleyen Galatasaray ile adeta bir sezona bedel bir maç oynayacak. Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile

Avni Aker'de sezona bedel maç!
Bu sezon tek hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligine direk katılmayı hedefleyen Galatasaray ile adeta bir sezona bedel bir maç oynayacak.
 
Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan müsabaka iki takım açısından büyük bir önem taşıyor. Bu sezon tek hedefi Avrupa Kupalarına katılmak olan Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım ile oynayacağı maçı kazanarak Avrupa'nın kapısını, Sivasspor'un önünde aralamak isterken, Galatasaray ise Trabzonspor'u evinde yenerek Şampiyonlar ligine direk katılmanın vizesini almayı planlıyor.
 
İki takımın mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı zorlu müsabakada Trabzonspor, taraftarı olmasa da saha avantajını iyi kullanmak istiyor. Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarını üzen Trabzonspor, Galatasaray ile maçını kazanarak taraftarının gönlünü almayı planlıyor.
 
Sıkıntılı bir süreçten geçen bordo-mavili takım ligde arzuladığı konumda olmasa da Avrupa Kupalarına katılarak biraz olsun rahat bir nefes almayı hedeflerken, sarı-kırmızılı takım ile adeta bir sezona bedel final maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor