Avni Aker'de kuş uçurtulmuyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi mücadelesi j grubunda bu akşam çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bordo-Mavili ekip bu akşam Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limasol karşısında kazanması halinde Avrupa liginde bir üst tura yükselmeyi garantilemiş olac

Avni Aker'de kuş uçurtulmuyor

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi mücadelesi j grubunda bu akşam çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 

Bordo-Mavili ekip bu akşam Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limasol karşısında kazanması halinde Avrupa liginde bir üst tura yükselmeyi garantilemiş olacak.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üst düzey güvenlik önlemleri aldı. Stada kesici delici alet, meşale ve alkollü şahısların alınmaması konusunda ekipler çok sıkı bir şekilde uyarıldı. 

Bu tür maddeleri bulunduran ve alkol almış olan taraftarlar kesinlikle alınmayacak ve haklarında gerekli hukuki işlemler yapılacak.

Ayrıca bu sıkı güvenlik önlemleri çerçevesinde saat 18.00 itibari ile aramalar yapılarak stada taraftarlar alınmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor