Rizespor'a Ugandalı Ronaldinho geliyor!

İsveç Ligi ekiplerinden AIK Stockholm'da forma giyen "Ronaldinho" lakaplı Martin Mutumba'nın, kulübü ile sona eren sözleşmesini uzatmayarak Rizespor ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. İsveç basınında yer alan habere göre, 28 yaşındaki oyuncu, Stockholm e

Rizespor'a Ugandalı Ronaldinho geliyor!
İsveç Ligi ekiplerinden AIK Stockholm'da forma giyen "Ronaldinho" lakaplı Martin Mutumba'nın, kulübü ile sona eren sözleşmesini uzatmayarak Rizespor ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
 
İsveç basınında yer alan habere göre, 28 yaşındaki oyuncu, Stockholm ekibi ile görüştü ve yurtdışında oynamak istediğini belirterek, takımdan ayrılma kararı aldı. Bunun üzerinde Rizespor yetkilileri ile görüşen menajerler anlaşmaya vardı ve resmi sözleşme devre arasında imzalanacak.
 
AIK'nın yöneticilerinden Björn Wesström de yaptığı açıklamada Ugandalı kramponun ayrılma kararının doğrularken, "O her sene piyasada daha az çekici geleceği bir yaşa geldi. Şu anda para kazanmak için son şansları. Eğer Martin'in geçirdiği gibi bir sezon geçirdiysen, iyi bir kontrat elde etmek için büyük bir şansın vardır" ifadelerini kullandu.
 
Orta sahanın iki kanadında da forma giyebilen ve İsveç vatandaşlığı da bulunan yetenekli futbolcu, geçtiğimiz sezon İsveç ekibinde 30 mücadelede forma giydi ve 2 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor