Atasoy'dan Özyazıcı'ya destek

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ Trabzon'daki futbol kültürünün bağrında yetişen Özyazıcı, genç yaşlarında Trabzon'daki futbol kulüplerinin Trabzonspor çatısı altında birleşmesiyle Trabzonspor'da top koşturmaya başlamıştır. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direkt

Atasoy'dan Özyazıcı'ya destek
HABER61.NET-SPOR SERVİSİ
 
Trabzon'daki futbol kültürünün bağrında yetişen Özyazıcı, genç yaşlarında Trabzon'daki futbol kulüplerinin Trabzonspor çatısı altında birleşmesiyle Trabzonspor'da top koşturmaya başlamıştır. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine adım atan Özyazıcı, Trabzonspor'u değişik dönemlerde çalıştırmıştır. 1975-1980 ve 1983-84 yıllarında takımına şampiyonluklar yaşatmış olan Özyacı için 2013 Mayıs ayında düzenlenen Trabzonspor kongresinde başkan adayı olan Metin Atasoy harekete geçti. 
 
CAMİA'DAN DESTEK BEKLİYOR...
 
"Trabzonsporlu olupta bu ismi tanımıyan yoktur" ifadeleriyle facebook hesabında Özyacı'ya "Onursal Teknik Direktörlük" verilmesi için harekete geçtiğini bildiren Atasoy duyurduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;
 
"Trabzosporumuza beklentisiz ve en verimli teknik direktörlük yapan efsane hocamızdır. Camiamızda herkesin çok sevdiği bir o kadarda saydığı bize en çok şampiyonluk kazandıran özel değerimizdir. Gerekli kamuoyu oluşturularak önümüzdeki ilk genel kurulda Türkiye'de bir ilk olmak üzere,ben ve ekip arkadaşlarım kendisine fazlasıyla hak ettiğini düşünerek "ONURSAL TEKNİK DİREKTÖRLÜK"verilmesi için önerge vermeyi kararlaştırdık.Camiamızın bu fikrimizi katkılarıyla dahada olgunlaştıracağını düşünüyorum.Saygılarımla."
 
Haber:Bahar Kurbay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor