Arsinspor'un ilk hedefi 3 puan

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Muammer Şahin, bu maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Kırşehirspor'

Arsinspor'un ilk hedefi 3 puan

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Muammer Şahin, bu maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Kırşehirspor'u yenerek 3 puan aldıklarını belirterek, ''Bu maçın morali ile İstanbulspor deplasmanına gideceğiz. İyi bir şekilde bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İstanbulspor karşısında hedefimiz 3 puan olacaktır'' dedi.

İstanbulspor deplasmanında alacakları galibiyet ile çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Şahin, ''Hedefimiz alacağımız puanlarla zirveye ortak olmak. Ligin zirvesindeki takımlar arasında puanlar birbirine çok yakın. Alınacak galibiyetin önemi çok büyük. Bu açıdan İstanbulspor maçına büyük önem veriyoruz. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama biz bu maçta puan kaybetmek istemiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor