Arsin çıkışı sürdürmek istiyor!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp başkan yardımcısı Halit Koç, bu maçta da galip gelerek, ligdeki yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi. Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada

Arsin çıkışı sürdürmek istiyor!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp başkan yardımcısı Halit Koç, bu maçta da galip gelerek, ligdeki yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarıya Lüleburgazspor galibiyeti ile başladıklarını belirterek, ''Bu galibiyet ile ikinci yarıya moralli başlamış olduk. Bu hafta sonu ise deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz karşısında galip gelerek, ligdeki yükselişimizi sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Rakiplerinin geçen hafta berabere kalarak 2 puan kaybettiğini ifade eden Koç, ''Evlerinde oynayacakları maçta puan kaybı yaşamak istemeyecekler. Bu açıdan zor bir maç bizleri bekliyor. Biz de ilk 5 takım içinde yer alarak, play-off'a kalma hedefimiz doğrultusunda puan kaybetmek istemiyoruz. Bu açıdan her maçımız final havasında geçecek. Bize yakışan futbolumuzu oynadığımız takdirde, Bursa'dan Trabzon'a 3 puanla döneceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor