Manchester City’de Türk futbolcu

Geçen hafta Nike‘ın sponsorluğunu yaptığı “Nike Academy the Chance” adlı etkinlikte dünyadaki en yetenekli 32 genç futbolcu arasına giren ve Avusturya’da SC Simmering takımında oynayan Şereflikoçhisarlı Atakan Yiğit dün 1.5 milyon Euro’ya Manchester City’

Manchester City’de Türk futbolcu

Geçen hafta Nike‘ın sponsorluğunu yaptığı “Nike Academy the Chance” adlı etkinlikte dünyadaki en yetenekli 32 genç futbolcu arasına giren ve Avusturya’da SC Simmering takımında oynayan Şereflikoçhisarlı Atakan Yiğit dün 1.5 milyon Euro’ya Manchester City’ye transfer oldu.

 

75 bin aday futbolcu arasına Türkiye’den Kerem Tulgar ve Orkun Dervişler ile birlikte Avusturya’dan seçilen en yetenekli genç futbolculardan biri olan Atakan Yiğit, orta saha oyuncusu olarak sergilediği futbolla son dönemlerde Avrupa’nın transfer şampiyonu olan Manchester City’nin dikkatini çekti.

 

Aylığı 40 bin sterlin İngiliz kulübünden aylık 40 bin sterlin de maaş alacak olan 18 yaşındaki Türk futbolcuya, Nike da ayda 4 bin sterlinlik alışveriş hakkı tanıdı.

 

Avusturya doğumlu Atakan Yiğit’in Avusturya’daki kar yağışı nedeniyle rötar yapıp Manchester’a gelişi sarkınca, dün yapılması planlanan imza töreni büyük ihtimalle bugün gerçekleştirilecek.

 

Nike Academy fimlerinde ise bu büyük transfer sonrası Atahan Yiğit’in Londra’da çekilmiş Chance görüntülerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler