Antalyaspor şokta

 Antalyaspor ligde kalma mücadelesinde mutlak puan almak zorunda olduğu maçta kendi sahsında Bursaspor'a 3-1 mağlup oldu. Bursaspor'un golleri 34. dakikada Sebastian Pinto, 44. dakikada Pablo Batalla ve 90. dakika Teteh Bangura'dan gelirken, Antalyaspor'u

Antalyaspor şokta

 

Antalyaspor ligde kalma mücadelesinde mutlak puan almak zorunda olduğu maçta kendi sahsında Bursaspor'a 3-1 mağlup oldu. Bursaspor'un golleri 34. dakikada Sebastian Pinto, 44. dakikada Pablo Batalla ve 90. dakika Teteh Bangura'dan gelirken, Antalyaspor'un tek sayısı ise 78. dakikada Tita kaydetti.

 

Bu sonucun ardından 39 puanda kalan Antalyaspor Samsunspor'un Beşiktaş'ı İnönü'de 1-0 yenmesiyle ligde kalmayı garantileyemedi. Bursaspor ise puanını 49'a yükselterek 5. sıraya yerleşti.

 

Antalyaspor önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Samsunspor ise Sivasspor'u kendi sahasında ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor