Antalyaspor evinde kazanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, bu sezon sahasında yaptığı 5 maçta da yenilmedi.Sahasındaki maçlara ikinci hafta Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, dördüncü hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 ile geçti. Altıncı

Antalyaspor evinde kazanıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, bu sezon sahasında yaptığı 5 maçta da yenilmedi.
Sahasındaki maçlara ikinci hafta Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, dördüncü hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 ile geçti.
 
Altıncı hafta Samsunspor'u 3-1 yenmeyi başaran Antalyaspor, sekizinci hafta ise evinde Bucaspor'u 2-1 mağlup etti. Antalya ekibi, ligin 10'uncu pazar günü sahasında Denizlispor'u da 2-1 ile geçmeyi başardı.
 
Kırmızı-beyazlılar, sahasındaki bu maçlarda 11 gol atıp kalesinde 3 gol gördü.
Deplasmanda yaptığı maçlarda ise 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor, ligde 21 puan ve averajla 3'üncü sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler