Altay Hüsamettin'i takımda tutma kararı aldı

ALTAY yönetimi, 2 Temmuz'a kadar alacağı yatırılmazsa serbest kalacak forvet Hüsamettin Yener'i takımda tutma kararı aldı. Yönetim, altyapıdan yetişip kulübe ihtarname yolladığı için gözden çıkarılan genç golcü konusunda transfer yasağı borcunun artması v

Altay Hüsamettin'i takımda tutma kararı aldı
ALTAY yönetimi, 2 Temmuz'a kadar alacağı yatırılmazsa serbest kalacak forvet Hüsamettin Yener'i takımda tutma kararı aldı. Yönetim, altyapıdan yetişip kulübe ihtarname yolladığı için gözden çıkarılan genç golcü konusunda transfer yasağı borcunun artması ve teknik direktör Turgut Uçar'ın raporu sonrası geri adım attı. Yönetimin telefonla ulaştığı Hüsamettin'i salı günü görüşmek üzere kulübe davet ettiği öğrenildi.
 
Geçen sezon pubis sakatlığı yaşayan Hüsamettin'in yeni sezon öncesi tedavisiyle de ilgilenen yönetimin, santrfor olarak kadroda alternatif bulunmaması nedeniyle genç golcüye ödeme yapacağı ifade edildi. Altyapıdan forvetler Batuhan Türk ve Serkan Işık'ın tecrübesiz olması da yönetimi harekete geçiren diğer etkenler oldu. Hüsamettin şikayetini geri çekmez, 2 Temmuz'a kadar da kendisine 43 bin TL ödeme yapılmazsa serbest kalma hakkı kazanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor