Çine Madranspor rakiplere kapalı

ÇİNE Madranspor teknik direktörü Erhan Özalp, takım antrenmanlarını rakiplerinin izlememesi için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'den yardım istedi. Sahanın etrafının brandayla çevrilmesini talep eden Özalp, "İdmanları kimin ne amaçla izlediğini b

Çine Madranspor rakiplere kapalı

ÇİNE Madranspor teknik direktörü Erhan Özalp, takım antrenmanlarını rakiplerinin izlememesi için Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'den yardım istedi. Sahanın etrafının brandayla çevrilmesini talep eden Özalp, "İdmanları kimin ne amaçla izlediğini bilemiyoruz. Rakipler, taktik çalışmalarımızı öğrenmemeli. Branda ayrıca rüzgarın olumsuz etkisini ortadan kaldırır, bu sayede zemin de zarar görmez" dedi. Özalp, saha içinde basın mensupları, yöneticiler ve özel konukların ağırlanabileceği bir bölüm yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Dinçer, gereken çalışmaların başlayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor