Albayrak'a "Gündeme gelme" uyarısı!

TFF Yönetim Kurulu Eski Üyesi İbrahim Usta kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’a çok sert yanıt verdi. Albayrak’ın gündemi meşgul etmemesi gerektiğini söyleyen Usta aksi takdirde o gündeme gelirse  Trabzonspor ta

Albayrak'a "Gündeme gelme" uyarısı!

TFF Yönetim Kurulu Eski Üyesi İbrahim Usta kendisine yönelik eleştirilerde bulunan Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’a çok sert yanıt verdi. Albayrak’ın gündemi meşgul etmemesi gerektiğini söyleyen Usta aksi takdirde o gündeme gelirse  Trabzonspor taraftarlarının aklına kötü anılar gelecektir"dedi.

Usta  yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

‘Sayın Albayrak, konuyu saptırmayı bıraksın Ben TFF yönetiminde olduğum zaman Trabzonspor için nasıl hak mücadelesi verdiğimi kamuoyu çok iyi bildiği gibi siz de iyi bilirsiniz! Tabi ki bugünlerde akıl tutulması yaşadığınızdan ogünleri hatırlamamanız da normaldir.


Ben Avni Aker'deki olaylı Sivas maçından sonra O günlerde Trabzonspor’un hakkını savunmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Trabzonspor-Sivas maçının tekrarlanma kararını siz sağlayamadınız  sn Albayrak!


Ama ne yazık ki, Tahkim kurulu daha sonra o maçı Trabzonspor aleyhine sonuçlandırdığında da karşısında bir tek ben muhalefet ettim ki, o karara düştüğüm muhalefet şerhinin belgeleri de elimde mevcuttur.


O günlerde Trabzonspor’u savunduğum için yaygın basındaki yazarlar bana hücum ederken, beni yerden yere vururken sizi ve yönetiminizin gıkın bile çıkmadı Sn Albayrak!.


Siz şimdi bunları dile getirerek gündemde kalmaya mı çalışıyorsunuz? Durup dururken bunları neden şimdi gündeme getirdiğinizi de anlamış değilim. Herhalde unutulduğunuz için böyle saçma sapan konuşuyorsunuz


Siz gündeme geldikçe Trabzonlular sizin yöneticilik döneminizde Trabzonspor’un nasıl rezil olduğunu, nasıl küme düşmekten son anda kurtulduğunu hatırlar. O yüzden oturduğunuz yerde oturun ve ona buna çamur atmayı bırakın.
Gündeme gelmek istiyorsan böyle ucuz yolları seçme, :Size tavsiyem hiç gündeme gelme ki, Trabzonsporlular o karanlık günleri bir daha hatırlamasınlar. Size  sadece üzülüyorum.’"dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor