1461'in eski yıldızı Süper Lig'den umutlu

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de kamp yapan Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, günü tek antrenmanla kapattı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu sabah yapılan antrenmanda futbolcuların pestilini çıkarttı. Yaklaşı

1461'in eski yıldızı Süper Lig'den umutlu

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de kamp yapan Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor, günü tek antrenmanla kapattı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu sabah yapılan antrenmanda futbolcuların pestilini çıkarttı. Yaklaşık 1,5 saat kros çalışması yapan futbolcular daha sonra kuvvet ve çabukluk çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı. Rıza Çalımbay yoğun temponun ardından yorulan futbolculara, "Daha yeni başladık. Lige en iyi şekilde hazırlanacaksınız. Bu yüzden düşüp bayılana kadar çalışacağız" dedi.


Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Sercan Kaya, ağır bir antrenman temposundan geçtiklerini belirterek, "Çok ağır bir tempodan geçiyoruz. Bu antrenmanlar bizi sezon boyunca taşıyacak. Bu yüzden de antrenman kaçırmak istemiyoruz. Yeni bir takımız. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, aramıza katılanlar var. Hep birlikte yeni sezonda Çaykur Rizespor'u süper ligde temsil edeceğiz. Bunun uğraşı içindeyiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider. İyi bir uyumla, bu çetin mücadelede kendimize yer bulmak istiyoruz" diye konuştu.
Zor bir ligde mücadele edeceklerini ifade eden Sercan Kaya, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin en büyük liginde oynayacağız. Geçen yıl yakaladığımız başarıyı sürdürmek için üzerine koymalıyız. Çok çalışmamız lazım. Türkiye'nin ve dünyanın en iyi defans oyuncularına karşı oynayacağız. Takım halinde iyi çalışıyoruz. İnşallah lige de iyi bir şekilde başlarız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor