Alanzinho'dan Güneş'e övgüler

Sambacı, “Trabzonspor’a layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Hem Süper Lig şampiyonluğunu hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz” diye konuştuTrabzonspor’un Antalya kampına geç katılan oyuncularından Alanzinho, kendilerine sahip çıkan Teknik

Alanzinho'dan Güneş'e övgüler

Sambacı, “Trabzonspor’a layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Hem Süper Lig şampiyonluğunu hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz” diye konuştu

Trabzonspor’un Antalya kampına geç katılan oyuncularından Alanzinho, kendilerine sahip çıkan Teknik Direktör Şenol Güneş’i övdü. Sambacı, “Güneş, çok farklı bir hoca” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZİ KAPATIYORUZ

Brezilyalı star şunları söyledi:“Kampa geç gelmemize rağmen hocamızın bize sahip çıkması çok güzel bir olaydı. Önce de söylüyordum, Şenol hocanın bizimle çok yakın ilişkileri var. Biz de geç kalışımızdan gerekli dersleri aldık. Şu anda antrenman eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz.”

ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

“Önümüzde çok zorlu bir maraton var. Çok çalışmamız gerekiyor. Takım içinde arkadaşlık ortamı çok iyi. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Herkes bu kritik yolda elinden geleni yapacaktır. Bu sezon hem Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı müzemize götürmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor