Alanzinho: Hedeflerimiz büyük...!

Trabzonspor'da son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Alanzinho, takım olarak hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, "Birçok kulvarda mücadele ediyoruz. Bunu büyük takımlar yapar ve biz de büyük bir takımız" dedi.Trabzonspor'da son dönemdeki performan

Alanzinho: Hedeflerimiz büyük...!

Trabzonspor'da son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Alanzinho, takım olarak hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, "Birçok kulvarda mücadele ediyoruz. Bunu büyük takımlar yapar ve biz de büyük bir takımız" dedi.

Trabzonspor'da son dönemdeki performansıyla beğeni toplayan Alanzinho, kulüp olarak büyük hedeflere koştuklarını söyledi.

Alanzinho, bu büyük hedeflere ulaşacak güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Birçok kulvarda mücadele ediyoruz. Lig ve Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra milli takıma giden arkadaşlarımız da var. Bunlara Türkiye Kupası maçları da eklenecek. Büyük takımlar ancak bu kadar alanda hep zirveyi hedefler. Biz de büyük bir takımız"

FORMAYI UNUTTULAR
Trabzonspor'da Sercan Kaya, Tayfun, Eren Albayrak, Barış Özbek, Sezer Badur, Barış Ataş, Piotr Brozek, Onur Recep Kıvrak, Bora ve kalecilerden Zeki Ayvaz, formaya hasret kaldı.

Kaleciler Onur, Bora ve Zeki, Tolga Zengin'in performansı sonucunda yedek kulübesinde kalırken, Sercan, Eren,Tayfun Cora, Barış Ataş ve Sezer ise Şenol Güneş'in gözüne giremedi.

Barış Özbek ve Piotr Brozek ise sakatlıktan yeni kurtuldukları için henüz istenilen seviyeye ulaşamadılar. Bordo mavili takımda ayrıca Robert Vittek de sakatlığı nedeniyle takıma katkı yapamayan isimler arasında yer aldı.

ANTRENMANLAR BASINA AÇILDI DEVAMI SAYFA 2'DE


Trabzonspor'da iki gün basına kapalı olarak yapılan antrenmanlar yeniden basına ve taraftara açıldı. Yardımcı antrenör Ünal Karaman yönetiminde bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Halil, Burak, Giray, Tolga, Eren, Pawel Brozek, Glowacki, Adrian ve Zokora katılmadı.

Bordo mavili futbolcular antrenmanı koşunun ardından yaptıkları koordinasyon hareketleri ile tamamladı. Hafif sakatlıkları bulunan Volkan, Henrique, Ferhat ve Sezer ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor