Aksoy;"Trabzonspor Trabzon'da yönetilir"

Trabzonspor başkan adaylarından işadamı Emre Aksoy, Trabzonspor’un bir sevda olduğunu, kimseye emanet edilemeyecek kadar kutsal olduğunu söyledi.  25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylığı açıklayan genç işadamı

Aksoy;"Trabzonspor Trabzon'da yönetilir"
Trabzonspor başkan adaylarından işadamı Emre Aksoy, Trabzonspor’un bir sevda olduğunu, kimseye emanet edilemeyecek kadar kutsal olduğunu söyledi. 
 
25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul öncesi adaylığı açıklayan genç işadamı Emre Aksoy, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Aksoy, “Trabzon Türkiye’nin Amiral gemisidir. Trabzonspor bir dünya markasıdır artık görev sırası gençlerdedir ve biz sadece elimizi değil bütün varlığımızı taşın altına koyduk diyen Aksoy şöyle konuştu. Bütün hesaplarımızı yaparak, tam anlamıyla Trabzonspor hakkında bir envanter çıkarıp yol haritası belirleyerek bu işe aday olduk. Büyüklerimiz bize genç ve tecrübesiz diyorlar.
 
Onlara davasına inanan ve davası uğruna bütün varlığını ortaya koyan ecdadımızı hatırlatmak isterim. Bunun en büyük örneği Atamız Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u kaç yaşında fethedip bir impartorluğun başkenti yapması örneğidir. Bizde bu düsturdan hareketle Trabzonspor’u ve Trabzon’u dünyada sporun başkenti yapmayı hedefliyoruz. Gençlerin dünya üzerindeki faktörünü göz ardı edenlere seslenmek istiyorum. “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır” diyen atalarımızın yolundan giden genç nesilleriz” dedi.
 
Hiç kimsenin Trabzonspor’u enkaz görme gibi bir hakkı olmadığını ifade eden Aksoy, “Biz bir Trabzon evladı olarak diklenmeden dik durmasını bilen, bugünden yarınları için kaygılanan bu yolda bana düşen vazife var mı diyen gençleriz. Köşesine çekilmek yerine, önden gidenlerdeniz. Herkes susuyorken, Hak adına söz söyleyenlerdeniz. Artık görev almak vaktidir. Bu güne kadar yaptığımız işlerin başarısı sizin takdirinizdedir.
 
Hiç kimseden destek almadan kendi çabamız ve kendi projelerimizle bu genç yaşımıza rağmen Trabzon için yaptıklarımız ortadadır. Ben bu topraklarda doğdum, Trabzon’un caddelerinde büyüdüm ve kazandığımız her şeyi yine Trabzon için yatırıma çeviriyoruz. İşin kolayına kaçmadık daha fazla kazanmak, daha rahat yaşamak uğruna şehrimizi terk etmedik. Trabzonspor bir şirkettir ve her alanda uzman CEO’larla hedefe koşacak potansiyele sahiptir. Hiç kimse Trabzonspor’u enkaz görme hakkına sahip değildir. Borçları vardır elbette ama ödenmeyecek bir borcu yoktur. Biz diyoruz ki gençliğimizin verdiği enerji ve heyecanla Trabzonspor’umuz için her kapıyı rahatça çalabiliriz.
 
Büyüklerimizin karşısına nezaket kuralları içinde çıkıp olmaz denilen işleri enerjimizle onlara yaptırabiliriz. Biz yola çıkarken inandık, yüreğimizi ortaya koyduk ve şunu dedik. Trabzonspor Trabzon’dan yönetilir. Trabzonspor sevdasını yüreğinizde hissetmeden o ruhu anlayamazsınız. Biz sevgiliye bile ‘Seni Trabzonspor kadar seviyorum’ diyen Trabzonspor sevdalısı gençleriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler