Akçay'ın ekibinin kariyerleri...

 Trabzonspor'un yeni Teknik Direktör Mustafa Akçay ve yardımcılıklarını yapacak olan Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu, Turgay Karslı, Kaleci Antrenör Alper Boğuşlu ve Kondisyoner Yannick Obenauer’in kariyerleri. Mustafa Akçay’ın kariyeri Mustafa Reşit Akç

Akçay'ın ekibinin kariyerleri...

 

Trabzonspor'un yeni Teknik Direktör Mustafa Akçay ve yardımcılıklarını yapacak olan Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu, Turgay Karslı, Kaleci Antrenör Alper Boğuşlu ve Kondisyoner Yannick Obenauer’in kariyerleri.
 
Mustafa Akçay’ın kariyeri
 
Mustafa Reşit Akçay 12.12.1958 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Antrenörlük kariyerine 1985 -1992 yılları arasında Amatör Küme takımlarından İdmangücü’nü çalıştırarak başladı. 1992 yılında kulübümüz altyapısında antrenör olarak görevlendirilen Akçay daha sonra sırasıyla Vanspor,Sakaryaspor, Bulancakspor, Antalyaspor, Elazığspor,Gümüşhanespor, Pazarspor, Arsinspor, Ofspor, Beylerbeyi veTavşanlı Linyitspor’u çalıştırdı. Akçay, 10 Haziran 2011 tarihinde 2. Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon'un başına geçti. 1461 Trabzon’la sezon sonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'u zirvede bitirerek 1. Lig'e yükseldi. 1.Lig’dekiilk sezonunda ligi 3. sırada tamamladı. KTÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü Mezunu olan Akçay, Fransızca biliyor.
 
Hami Mandıralı’nın kariyeri
Hami Mandıralı’nın kariyeri
 
Yardımcı Antrenör Hami Mandıralı 20 Temmuz 1968 yılında Trabzon’un Arsin İlçesi’nde dünyaya geldi. Kulübümüz altyapısında futbola başlayan Mandıralı, A Takımımızda çıktığı 334 maçta 198 gol atmayı başardı. Hami Mandıralı 1998-99 sezonunda Bundesliga ekiplerindenSchalke 04’e transfer oldu. 1999-2002 yılları arasında tekrar Trabzonspor’da görev yapan Mandıralı son olarak Ankaragücü’nde forma giydi. Mandıralı Millî takımla oynadığı 40 maçta ise 32 gol attı. Mandıralı futbolculuk kariyeri sonrası sırasıyla Türkiye U16, U18 ve U21 Milli takımlarını takımlarını çalıştırdı.
 
Hamdi Zıvalıoğlu’nun kariyeri
 
Yardımcı Antrenör Hamdi Zıvalıoğlu 25.12.1965 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Sırasıyla Trabzonspor,Malatyaspor, Erzurumspor ve Akçaabat Sebatsportakımlarında futbol oynayan Zıvalıoğlu’nun antrenörlükkariyerinde Arsinspor, Ofspor, Beylerbeyi, TavşanlıLinyitspor ve 1461 Trabzon bulunuyor. Zıvalıoğlu KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nden mezun oldu.
 
Turgay Karslı’nın kariyeri
 
 

Turgay Karslı’nın kariyeri

 
Yardımcı Antrenör Turgay Karslı 04.07.1972 yılında Almanya’nın Köln kentinde dünyaya geldi. KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu olan Karslı Trabzonspor Altyapı ve İdmangücü’nde futbol oynadıktan sonra kulübümüz altyapısında ardından da İdmanocağı,Sürmenespor ve 1461 Trabzon takımlarında antrenörlük yaptı.
 
Alper Boğuşlu’nun kariyeri
 
Kaleci antrenör Alper Boğuşlu 20.04.1962 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Sırasıyla Trabzonspor,A.Sebatspor, Göztepe, Kayserispor, PTT, Kuşadasıspor, Kocaelispor, Adana Demirspor, Körfez Belediyespor’daforma giyen Boğuşlu’nun antrenörlük kariyerindeKocaelispor, Trabzonspor, Ankaraspor, Gaziantepspor, İstanbulspor, Konyaspor, Ankaragücü, Gençlerbirliğitakımları yer alıyor.
 
Yannick Obenauer’in kariyeri
 
Yannick Obenauer’in kariyeri
 
Kondisyoner Yannick Obenauer 08.01.1971 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Köln Spor Akademisi mezunu olan Obenauer, 1996-1998 yılları arasında Amerika’da Kondisyoner Eğitmeni Mark Verstegen’in yanında stajını yaptı. Obenauer daha sonra 1999-2002 yılları arasında Almanya Futbol Federasyonu, Mainz 05 ve BorussiaDortmund takımlarında kondisyonerlik yaptı. Obenauer, 2002-2005 yılları arasında Hoffenheim takımının tüm alt yapı gruplarında 2006-2013 yılları arasında da A Takım’da kondisyoner olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor