Bir Hollywood yıldızı daha kaydı

Williams'ın sözcüsü Harlan Boll, oyuncunun Los Angeles'taki evinde uyurken öldüğünü söyledi. Genç yaşta yüzme şampiyonu olan Williams, 1940'lı yıllarda kendisi için tasarlanan "su müzikalleri" ile Hollywood'da büyük ün kazanmıştı. Hollywood'un denizkızı o

Bir Hollywood yıldızı daha kaydı
Williams'ın sözcüsü Harlan Boll, oyuncunun Los Angeles'taki evinde uyurken öldüğünü söyledi.
 
Genç yaşta yüzme şampiyonu olan Williams, 1940'lı yıllarda kendisi için tasarlanan "su müzikalleri" ile Hollywood'da büyük ün kazanmıştı.
 
Hollywood'un denizkızı olarak tanınan Williams, "Dangerous When Wet", "Easy to Wed", "Thrill of a Romance", "Fiesta", "On an Island With You", 'Neptune's Daughter" ve "Duchess of Idaho" gibi filmlerde Gene Kelly, Frank Sinatra, Red Skelton, Ricardo Montalban ve Howard Keel ile başrolü paylaşmıştı.
 
Üçüncü eşi Fernando Lamas ile evlendikten sonra 1962'de sinema kariyerine son veren Williams, bazı televizyon kanalları için yüzmeyle ilgili programlar yapmış ve kendi mayo markasını kurmuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem