Akçay'dan Fenerbahçe açıklaması

 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupasında evlerinde ağırlayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak ilginç ifadeler kullandı .Ziraat Türkiye Kupasında gurubun ilk maçında deplasmanda Burasspor 'a 2-0 mağlup ola

Akçay'dan Fenerbahçe açıklaması

 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, gelecek hafta Ziraat Türkiye Kupasında evlerinde ağırlayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak ilginç ifadeler kullandı .

Ziraat Türkiye Kupasında gurubun ilk maçında deplasmanda Burasspor 'a 2-0 mağlup olan 1461'de gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

1461 Trabzon teknik direktörü Akçay, Trabzon’da karşılaşacakları Fenerbahçe maçı için ise şu ifadeleri kullandı:“Güçlü ve iyi bir camia ile karşı karşıya geleceğiz. Uzun yıllardan beri Fenerbahçe ile yarıştığımız için karşı karşıya gelişlerimiz bir birimizin varlığını büyüten ve geliştiren bir durumdur.

Biz şike süreci haricindeki tüm olaya Fenerbahçe ile bu yarışmadan son derece mutlu olarak gelişen ve büyüyen bir camiayız.Bizde Fenerbahçe kadar bu ülkede güçlü bir durumdayız.

Futbola da çok iyi hizmetler ediyoruz. Evimizde oynayacağımız maç anlamlı bir maç olacak taraftarlarımızın her zaman ilgi duyduğu, zevk aldığı bir müsabaka olacak. Dersimize çalışacağız ve umarım sınavı geçeriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor