Akçay uyardı: SORUMLULUK

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, antrenman öncesinde ise futbolcularıyla bir araya gelerek Çaykur Rizespor maçının değerlendirmesini yaptı.Oyunun ilk bölümünde durumu değiştirebilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremedikl

Akçay uyardı: SORUMLULUK

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, antrenman öncesinde ise futbolcularıyla bir araya gelerek Çaykur Rizespor maçının değerlendirmesini yaptı.

Oyunun ilk bölümünde durumu değiştirebilecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Akçay, ikinci yarına ise pozisyon oluşturan bir takım olduk. Herkesin daha çok sorumluluk alarak takımdaki yardımlaşmayı ön plana çıkarmaları gerektiğini ifade eden teknik adam, yaşadıkları sıkıntıları çalışarak çözeceklerini belirtti. Akçay, deplasman karnesi zayıf olan bir takım olarak aldıkları 1 puanın ise kendileri açısında sevindirici bir durum olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor