Akçay: Onur penaltıyı çıkarmasaydı...

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, Elazığspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.Galibiyeti değerlendiren Akçay şu ifadeleri kullandı;"Kolay gibi gözüken bir maç ama dediğim gibi koşmadn ve mücadele etmeden kazanamıyorsunuz. Yine kaza

Akçay: Onur penaltıyı çıkarmasaydı...

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, Elazığspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren Akçay şu ifadeleri kullandı;
"Kolay gibi gözüken bir maç ama dediğim gibi koşmadn ve mücadele etmeden kazanamıyorsunuz. Yine kazanabilirdik ama o penaltıyı Onur çıkarmasa farklı bir sonuç olabilirdi. Dediğim gibi isteyen taraf bizdik. Kaçırdıklarımız da var rakibimize penaltı dışında pozisyon vermedik. Maçlara tek tek bakmalıyız. Yukarıdan kopmadan beklentilerimizi bitirmeden yukarıya tutunacağız.
Puan olarak geri kalan haftalarda 22- 25 puan alabiliriz. Tek tek baktığımız da maçlara böyle bir hedef koyduk kendimize eğer buna ulaşabilirsek istediğimiz olacak.  Takımımız temposunda yükseliş belki istediğimiz gibi değil ama yine de bir yükselme var."

Akçay  hafta içi oynanacak Legia maçını da değerlendirerek;
"Legia kadro yapısıyla farklı bir takım . Kendi evinde çok güçlü taraftarı var. Bizim için beraberlik iyi bir sonuç olarak gözüküyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor