Akçay Lazio maçına odaklandı

Trabzonspor'da art arda Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ve ligde Gaziantepspor yenilgisiyle moraller bozulurken teknik direktör Mustafa Akçay, kötü sonuçları Lazio maçıyla telafi etmek istiyor.Akçay, deplasmanda aldıkları sonuçları İtalya'da telaf

Akçay Lazio maçına odaklandı

Trabzonspor'da art arda Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ve ligde Gaziantepspor yenilgisiyle moraller bozulurken teknik direktör Mustafa Akçay, kötü sonuçları Lazio maçıyla telafi etmek istiyor.

Akçay, deplasmanda aldıkları sonuçları İtalya'da telafi etmek için güçlerinin bulunduğunu belirterek, "Lazio maçı grup liderliği için çok önemli. Avrupa'da daha farklı motivasyonumuz var. İyi oynayıp istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AKÇAY'IN DOĞUM GÜNÜ

Lazio maçının oynanacağı gün, teknik direktör Mustafa Akçay için ayrı bir önemi taşıyor. Bordo-mavili takımın teknik direktörü, maç günü 12 Aralık'ta 56 yaşına girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor