Kazada ölen 2 kardeş toprağa verildi

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki kardeş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.Kaza, geçen gece Ulubey ilçesi Sayacabaşı mevkisinde meydana geldi. Hamdi Topal ile kardeşi Özcan Topal arkadaşları Sezai Ç., Mehmet T., Osman

Kazada ölen 2 kardeş toprağa verildi

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden iki kardeş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, geçen gece Ulubey ilçesi Sayacabaşı mevkisinde meydana geldi. Hamdi Topal ile kardeşi Özcan Topal arkadaşları Sezai Ç., Mehmet T., Osman G. ve Serdar E ile Sayacabaşı mevkisinde sohbet etmeye gittiler ve daha sonra da gece Ordu’ya dönmek için yola çıktılar. Ordu dönüşünde, aşırı kar yağışından dolayı kendi araçları kara saplanan Hamdi Topal ve kardeşi Özcan Topal, araçlarını orada bıraktıktan sonra arkadaşları Sezai Ç.’nin kullandığı 52 EF 393 plakalı otomobile bindiler. Araç ile seyir halindeyken Sayacabaşı mevkisinde buzlanmadan dolayı kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada iki kardeş hayatını kaybederken, araçta bulunan sürücü Sezai Ç. Mehmet T, Osman G ve Serdar E. yaralandılar.

Kazada hayatını kaybeden kardeşlerin cenaze namazı bugün Ulubey ilçesi Şekeroluk Köyü Merkez Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılındı.

Cenaze namazına Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, AK Parti Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Engin Tekintaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Topal kardeşler, dualar ile aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel