Akçay: Haksızlığa uğradık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki karşılaşmada sahasında Ünyespor ile 2-2 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında son dakikada haksız bir penaltı kararıyla, hakları olan puanlardan mahrum kaldıklarını savundu.A

Akçay: Haksızlığa uğradık

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'taki karşılaşmada sahasında Ünyespor ile 2-2 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında son dakikada haksız bir penaltı kararıyla, hakları olan puanlardan mahrum kaldıklarını savundu.

Akçay, yaptığı açıklamada, Ünyespor maçına deplasman karnesi çok iyi olan bir rakiple oynayacaklarının bilinciyle hazırlandıklarını belirterek, ''Müsabakaya kötü başlayıp geri düşmemize rağmen, ilerleyen dakikalarda kontrolü elimize alarak öne geçmeyi başardık. Bu süreçte bir de penaltı atışından yararlanamadık.

3 puanı adeta avucumuzun içinde tuttuğumuz bu müsabakanın gereğinden çok fazla uzatılmasının ardından, son dakikada aleyhimize verilen haksız bir penaltı kararıyla da hakkımız olan puanlarımızdan mahrum kalmış olduk'' dedi.

Pilot takımları oldukları Trabzonspor gibi oyunu sadece saha içinde oynayıp orada kazanıp, orada kaybetmek üzerine kurulu bir anlayışlarının olduğunu ifade eden Mustafa Akçay, ''Biz bu yapımızı futbolun içinde bulunan tüm kurumlara saygılı olarak devam ettireceğiz. Kişilerin yapmış olduğu hatalar, bizim bu projedeki hedeflerimizi kesinlikle sekteye uğratamayacaktır. Bu vesile ile futbolcularımı göstermiş oldukları üstün mücadelelerinden dolayı bir kez daha kutluyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor