Adrian'ın kozu Avrupa Şampiyonası

Ülkesi Polonya'nın 2012 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan ve önemli bir heyecan fırtınası yaşayacak olan Adrian için bu turnuva Trabzonspor kariyeri açısından da büyük değer taşıyor.  Bordo-Mavili ekibe 5 milyon Euro gibi ciddi bir bonservis ücre

Adrian'ın kozu Avrupa Şampiyonası

Ülkesi Polonya'nın 2012 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan ve önemli bir heyecan fırtınası yaşayacak olan Adrian için bu turnuva Trabzonspor kariyeri açısından da büyük değer taşıyor. 

 

Bordo-Mavili ekibe 5 milyon Euro gibi ciddi bir bonservis ücreti karşılığında transfer edilen ve bu nedenle de zaman zaman baskı gören Polonyalı futbolcu, hocası Şenol Güneş’in gözüne girebilmek ve ilk 11’deki yerini garantileyebilmek için ter dökecek. 

 

Her fırsatta Trabzonspor’a büyük umutlarla geldiğini ve bu nedenle de kulübede oturmanın sevindirici olmadığını anlatan Adrian’ın oynayacağı her karşılaşma Karadeniz ekibinin kurmayları tarafından yakından takip edilecek.

 

Avrupa Şampiyonası’nda ülkesi Polonya’nın izleyeceği rotaya göre Bordo-Mavili oyuncunun izin ve kampa katılım programında çeşitli düzenlemeler yapılabileceği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor