Adı Trabzonspor'la da anılmıştı, şimdi ise...

Geçtiğimiz sezon başı transfer döneminde forvet arayışında olan Trabzonspor'un gündemine gelen ancak sonuç alınamayan Ola Toivonen'in yeni takımı belli oluyor.Premier League'de mücadele eden Fulham ve Norwich City'nin ciddi şekilde ilgilendiği PSV'nin gol

Adı Trabzonspor'la da anılmıştı, şimdi ise...

Geçtiğimiz sezon başı transfer döneminde forvet arayışında olan Trabzonspor'un gündemine gelen ancak sonuç alınamayan Ola Toivonen'in yeni takımı belli oluyor.

Premier League'de mücadele eden Fulham ve Norwich City'nin ciddi şekilde ilgilendiği PSV'nin golcü oyuncusu Ola Toivonen transferinde sona yaklaşıldı.

Norwich City'nin uzun uğraşlar sonrasında PSV ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Norwich İsveçli golcü için PSV'ye 4.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödeyecek.

33 kez İsveç Milli Takım forması giyen tecrübeli oyuncunun PSV'de 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu ancak PSV oyuncuyu bedelsiz kaybetmek istemediği için böyle bir tercihte bulundu.

Toivonen için resmi açıklamanın önümüzdeki saatler içerisinde yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor