Adaylar listelerini Divan’a sundu

Trabzonspor’da 25-26 mayıs tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu Muharrem Usta, Hakan Kulacoğlu, Emre Aksoy ve  Metin Atasoy  yönetim kurulu listelerini divan başkanlık kurulu başkanlığına sundu.Trabzon

Adaylar listelerini Divan’a sundu
Trabzonspor’da 25-26 mayıs tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu Muharrem Usta, Hakan Kulacoğlu, Emre Aksoy ve  Metin Atasoy  yönetim kurulu listelerini divan başkanlık kurulu başkanlığına sundu.
Trabzonspor’da  tüzük gereği   adaylar yönetim kurulu tam listelerini bu akşam mesai saatine kadar Divan Başkanlık kurulu başkanlığına bildirecekler.
 
Adaylar sabah saatlerinde listelerini divan başkanlık kurulu başkanlığına sunarken  adaylar ın divan başkanlık kurulu başkanlığına verdiği listelerin kesin liste olmadığı ve bu akşam saatlerine kadar değişiklikler yada ekleme çıkarmaların yapılabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor