Enerjinin zirvesi Trabzon'da buluşuyor

 Zirve, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Özelleştirme İdaresi Başkanvekili Ahmet Aksu gibi Türkiye enerji sektörünün en üst düzey isimlerini aynı çatı altında toplayacak. İki gün sürecek 6-7 Haziran 2013’te enerji

Enerjinin zirvesi Trabzon'da buluşuyor

 

Zirve, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Özelleştirme İdaresi Başkanvekili Ahmet Aksu gibi Türkiye enerji sektörünün en üst düzey isimlerini aynı çatı altında toplayacak.
 
İki gün sürecek
 
6-7 Haziran 2013’te enerji sektörünün tüm kesimlerini bir kez daha aynı çatı altında toplayacak Gas & Power IV. Türkiye Enerji Zirvesi, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde kapılarını açacak. Zirve kapsamında iki gün boyunca düzenlenecek sempozyumlara enerji, çevre ve ekonomi politikalarında söz sahibi olan siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler ve özel sektör temsilcileri katılacak.
 
Her yıl farklı şehirde
 
Üçüncüsü geçtiğimiz Ekim ayında Kayseri’de düzenlenen Gas & Power Türkiye Enerji Zirvesi, bu kez Trabzon’da yapılacak. Gas & Power ve Enerji Petrol Gaz gazetelerinin desteğiyle Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi’nin, her yıl Anadolu’nun farklı bir şehrinde organize edilmesine karar verilmiş ve bu doğrultuda Zirve, 2012 yılında Kayseri’de yapılmıştı.
 
Sergi de düzenlenecek
 
Anadolu’nun en büyük ve modern kongre ve sergi komplekslerinden biri olan Trabzon Dünya Ticaret Merkezi, Gas & Power 2013 IV. Türkiye Enerji Zirvesi’nde bir de sergiye ev sahipliği yapacak. Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nin modern salonlarında, enerji piyasasının önde gelen oyuncularının yenilikçi ürün ve teknolojileri ile kurumsal hizmetlerinin lansmanının yapılacağı bir sergi düzenlenecek.
 
Altın Vana ve Altın Voltajlar sahibini bulacak
 
Gas & Power gazetesi tarafından düzenlenen Geleneksel Altın Vana ve Altın Voltaj Doğal Gaz ve Elektrik Sektörleri Başarı Ödülleri de IV. Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında sahiplerini bulacak.
 
Başarı ödülleri ile doğal gaz ve elektrik sektöründe yer alan firmaların gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerindeki faaliyetlerini tüm sektör ve ülke kamuoyu ile paylaşmaları ve ödüllendirilmeleri, böylece bu tür faaliyetlerin motive ve teşvik edilmesi amaçlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel