Abitoğlu'ndan hata üstüne hata

Dün Ziraat Türkiye kupası'nda Galatasaray- Sivasspor karşılaşmasını yöneten Kamil Abitoğlu kötü yönetimine devam ediyor.Süper Lig'de Orduspor-Beşiktaş karşılaşmasında Orduspor lehine penaltı vermeyerek ve kötü yönetim sonucu şimşekleri üzerine çeken Abito

Abitoğlu'ndan hata üstüne hata

Dün Ziraat Türkiye kupası'nda Galatasaray- Sivasspor karşılaşmasını yöneten Kamil Abitoğlu kötü yönetimine devam ediyor.

Süper Lig'de Orduspor-Beşiktaş karşılaşmasında Orduspor lehine penaltı vermeyerek ve kötü yönetim sonucu şimşekleri üzerine çeken Abitoğlu hatalarına Galatasaray-Sivasspor müsabakasında da devam etti.

Orduspor-Beşiktaş maçında da Mustafa Kamil Abitoğlu penaltı vermemişti. 

Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu daha önce Orduspor-Beşiktaş maçında çok kötü bir yönetim ortaya koymuş ve Orduspor’un net bir penaltısını vermemişti.

O maçtan sonra böylesine kritik bir müsabakaya çıkan Abitoğlu, bu mücadelede de önemli hatalar yaptı. Çalmış olduğu düdüklerle futbolcuların tepkisini çeken Abitoğlu, saha içinde oyuncuların güvenini kaybetti.

Maçın son dakikasında Ziya’nın açık olan koluna gelen topta hakem bir penaltı kararı vermeliydi. Ziya’nın top eline çarptıktan sonra açık olan kolunu kaçırmaya çalışmış olması pozisyona penaltı verilmesini engellemezdi. Bu pozisyonda penaltı noktasını göstermeyen Abitoğlu, müsabakanın sonucuna etki eden önemli bir hataya daha imza atmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor