Abdullah sürprizi

Antalyaspor karşısında Trabzonspor’a liderlik için 1 puan yetiyordu. Ancak kaşılaşmayı kazanmayı kafasına koyan Tolunay Kafkas, bu nedenle as oyuncularına ilk 11’de görev verdi. Beklendiği gibi Onur yedek kulübesinde oturdu, uzun süredir forma bekleyen To

Abdullah sürprizi

Antalyaspor karşısında Trabzonspor’a liderlik için 1 puan yetiyordu. Ancak kaşılaşmayı kazanmayı kafasına koyan Tolunay Kafkas, bu nedenle as oyuncularına ilk 11’de görev verdi. Beklendiği gibi Onur yedek kulübesinde oturdu, uzun süredir forma bekleyen Tolga Zengin kaleyi korudu.

Tek sürpriz Abdullah Karmil oldu. Grip olduğu için pazartesi gecesi hastaneye götürülen 24 yaşındaki savunmacıya serum tedavisi uygulanmıştı. Abdullah’ın kadroya alınmaması bekleniyordu. Ancak başarılı defans oyuncusu, hocasıyla konuşup oynayabilecek durumda olduğunu söyleyince ilk 11’de maça başladı. Sağ bekte Abdullah görev yaparken, Serkan Balcı, Mersin maçında olduğu gibi sağ açıkta oynadı. Celustka ve Giray stoperde, Cech ise sol bekte forma giydi. Tolunay Kafkas orta sahada Zokora ve Colman’ı göbekte tercih etti, önlerinde Sapara, solda ise Olcan Adın oynadı. Tek forvet olarak Paulo Henrique ileri uçta gol aradı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor