Şener'den G.saray'a sert eleştiri

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Skyturk360’a konuştu ve ilginç açıklamalar yaptı. Şener, şike sürecinde henüz son sözün söylenmediğini belirtirken, Galatasaray’ı da sert sözlerle eleştirdi. “Şike konusunda TFF bir karar vermiş. Biz de UEFA ve FIFA’ya baş

Şener'den G.saray'a sert eleştiri

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Skyturk360’a konuştu ve ilginç açıklamalar yaptı. Şener, şike sürecinde henüz son sözün söylenmediğini belirtirken, Galatasaray’ı da sert sözlerle eleştirdi. “Şike konusunda TFF bir karar vermiş. Biz de UEFA ve FIFA’ya başvurduk” diyen Sadri Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: Ordan da bir açıklama gelmezse CAS’a gitme yolumuz açılıyor.  Buradaki adli yargıda şike yapıldığı belirtiliyor.

‘Kızgınlık geçer kırgınlık kalır’

Galatasaray, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ı transfer etti. Kızgın mısınız, kırgın mı? sorusu üzerine başkan, “Kızgınlık bir süre sonra geçiyor ama kırgınlık sürüyor” derken, Galatasaray parayı verse, Onur’u alabilir mi? sorusuna da, “Alır ama kırgınlık konusu daha büyüyerek bomba haline gelir. Paraları çok zaten yakın bir zamanda bizim takımı da alabilirler. Galatasaray Dubai Şeyhi değil galiba. Belki böyle bir imaj yaratmak istiyor. Biz her şeyi alıp satabiliriz diye” şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler