Abdullah Avcı Almanya yolcusu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gideceği ve 20-24 Ocak tarihlerinde bu ülkede bulunacak Avcı'ya, yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut ile T

Abdullah Avcı Almanya yolcusu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'ya gideceği ve 20-24 Ocak tarihlerinde bu ülkede bulunacak Avcı'ya, yardımcıları Okan Buruk ve Tayfun Korkut ile TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'ın eşlik edeceği bildirildi.

Yapılan açıklamada, milli takım teknik heyetinin, Almanya'nın Köln kentindeki TFF Oyuncu Araştırma ve İzleme Merkezi'ni de ziyaret ederek, merkez sorumlusu Erdal Keser ile bir araya geleceği kaydedildi.

Almanya'da profesyonel futbol oynayan oyuncularla da görüşecek olan teknik heyet, Tayfun Korkut'un en son görev yaptığı VFB Stuttgart Kulübü'nü de ziyaret edecek. Milli takım ekibi, program dahilinde hafta sonu Bundesliga'da oynanacak bazı lig maçlarını da statta takip edecek.

-''Avcı: ''Seyahat çok verimli olacak''-

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4 gün sürecek seyahatin çok verimli olacağına inandıklarını söyledi.

Avcı, göreve geldikleri 17 Kasım'dan bu yana hem yurt içinde, hem de yurt dışında çok kapsamlı çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''Profesyonel liglerden 10'dan fazla kulübümüzü ziyaret ederek eğitim çalışmalarını yerinde inceledik ve bilgi alışverişinde bulunduk'' dedi.

En son Akhisar Belediyespor ile bir araya geldiklerini hatırlatan teknik direktör Abdullah Avcı, şöyle konuştu:

''Tabii bir de yurt dışı bacağı var. Almanya da en önemli merkezlerden biri. İspanya'dan sonra Almanya'ya da giderek, burada oynayan A milli takımımızın geniş kadrosunda bulunan futbolcularımızla buluşacağız, maçlarını izleyip son durumları hakkında bilgi alacağız. Bu seyahat için birtakım spekülasyonlar da oldu. Seyahate psikolog götürmemiz söz konusu değil. Psikolog uygulamasını, Türkiye'de alt yaş grupların eğitiminde, eğitim programlarında hayata geçireceğiz. Genç oyuncuları kandırma, manevi baskı uygulama gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. Türk Milli Takımı'nın kapısı, yurt dışında oynayan Türk asıllı ve bizim de milli takım formasına layık göreceğimiz her futbolcuya açıktır.''

TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'ın da gezide kendileriyle birlikte olacağını ifade eden Avcı, ''Hep birlikte, önemli futbol akademilerini ziyaret edeceğiz. Bu akademilerin yöneticileriyle bilgi alışverişinde bulunacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor