A.Aker'de Sarı-Kırmızı'ya izin yok

Trabzonspor'un bu akşam Galatasaray ile karşılaşacağı müsabakaya sarı kırmızı renkte forma giyen taraftar alınmayacak.  Bayanlara dikkatle duyurulur.  Süper Final müsabakalarının 3. haftasında Galatasaray'ı Avni Aker Stadyumu'nda konuk edecek olan Trabzon

A.Aker'de Sarı-Kırmızı'ya izin yok

Trabzonspor'un bu akşam Galatasaray ile karşılaşacağı müsabakaya sarı kırmızı renkte forma giyen taraftar alınmayacak.  Bayanlara dikkatle duyurulur. 

 

Süper Final müsabakalarının 3. haftasında Galatasaray'ı Avni Aker Stadyumu'nda konuk edecek olan Trabzonspor'da saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma öncesi kapılar saat 16:30'da açılacak.

 

Trabzonspor'un geçen hafta Beşiktaş'ı kendi sahasında 1-0 mağlup ettiği maçta bazı Trabzonsporlu bayan taraftarlar siyah-beyazlı takımın formasıyla stadyumda yer almıştı. Bugün Galatasaray ile oynanacak olan maçta buna izin verilmeyecek.

 

Sarı-kırmızı forma giyen taraftarların kapıdan geri çevirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor