"9 golü rüyamda gördüm"

Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası B Grubu’nda geçtiğimiz gün Avni Aker’de PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor’u 9-0 gibi tarihi bir skorla yenmiş, taraftarına unutulmaz bir gün yaşatmıştı. O maçın yıldızı ise kuşkusuz Soner Aydoğdu’ydu...  Kaptan çıktığı karşı

"9 golü rüyamda gördüm"
Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası B Grubu’nda geçtiğimiz gün Avni Aker’de PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor’u 9-0 gibi tarihi bir skorla yenmiş, taraftarına unutulmaz bir gün yaşatmıştı. O maçın yıldızı ise kuşkusuz Soner Aydoğdu’ydu... 
 
Kaptan çıktığı karşılaşmada 3 kez ağları havalandıran Soner, skora en çok şaşıran isimlerin başında geldi. Nedenini ise kendisi şöyle açıkladı: “Maçtan bir gün önce rüyamda 9 gollü galibiyet gördüm. Sabah uyandığımda ‘Hayırdır inşallah’ dedim. Maç 9-0 bitti. Rüyam gerçek oldu. 3 tane de gol attım. Benden mutlusu yok.”
 
Manisa maçıyla birlikte yeni bir sayfa açtığını ve özgüven kazandığını belirten Soner, “Benim açımdan harika bir maç oldu. Kendimi buldum, takım arkadaşlarım da büyük moral kazandılar. 90 dakika boyunca iş disiplininden taviz vermeyen arkadaşlarımı kutluyorum. Kaptan olarak çıktığım Manisa maçını artık ömrüm boyunca unutmayacağım. Çocuğuma ilerde anlatabileceğim en güzel anılardan biri bu maç oldu” dedi.
 
TOPU SAKLADI
Kariyerinde ilk kez hat-trick yapan Soner Aydoğdu, karşılaşmanın ardından maç topunu hatıra olarak alıp eve götürdü. Sahaya kaptan çıkıp bu sezonki ilk gollerini atan Soner, performansı ile hem hocasının gözüne girdi hem de olumlu sinyaller verdi. Yanal’ın da Soner’i daha fazla kullanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor