59 milyona 2 gol

Ligde geride kalan 5 haftada golcü oyunculardan sadece Cardozo gol sevinci yaşarken, Yatabare ve Waris’ten gol sesi çıkmadı               Yeni sezonda tarihinin en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor’da 59 milyon lira harcanarak adeta yeniden inşa edilen

59 milyona 2 gol

Ligde geride kalan 5 haftada golcü oyunculardan sadece Cardozo gol sevinci yaşarken, Yatabare ve Waris’ten gol sesi çıkmadı               

Yeni sezonda tarihinin en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor’da 59 milyon lira harcanarak adeta yeniden inşa edilen forvet hattı da gol sorununa çözüm olamadı. Ligde 5 hafta geride kalırken golcğ oyunculardan sadece Cardozo gol sevinci yaşarken Yatabare ve Waris ve ilk maçta şansız bir sakatlık yaşayan Deniz’den gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor yönetiminin 4 oyuncuya ödediği bonservis bedeli bu yılki alacaklarının toplamı ise 59 milyon liralık bir fatura olarak karşımıza çıkarken, bu rakamın karşılığı sadece 2 gol oldu. Golcü oyuncuların attığı 2 golü de Cardozo kaydederken, Paraguaylı oyuncu ligde Başakşehir ve Rostov filelerini havalandırmıştı.

Trabzonspor yılda 1 milyon lira kazanan Emre’den ise kadro dışı olması nedeniyle faydalanılamıyor. Trabzonspor kurmayları Cardozo’ya 5 milyon, Yatabare’ye 2,5 milyon, Waris’e 6 milyon, Deniz’i ise 1,9 milyon lira bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.

Bordo Mavililer 4 golcüye yıllık 14,8 milyon lira öderken geride kalan süreçte harcanan astranomik bedellerin karşılığının alınmaması yönetimi ve teknik heyeti taraftar ile karşı karşıya getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor