26 Yıllık Bir Özlem varken...

Son şampiyonluğunu  1983-1984 sezonunda yaşayan ve uzun yıllardır hasreti süren Trabzonspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını yeniden havaya soktu. Şampiyonluk sözü hayli iddialı bir şekilde telaffuz edilirken, teknik direktör Şeno

26 Yıllık Bir Özlem varken...

Son şampiyonluğunu  1983-1984 sezonunda yaşayan ve uzun yıllardır hasreti süren Trabzonspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını yeniden havaya soktu. Şampiyonluk sözü hayli iddialı bir şekilde telaffuz edilirken, teknik direktör Şenol Güneş de ekibini tarihte yaptığı nostaljik yolculuklarla motive ediyor. Her fırsatta liderliğin rehavet değil, sorumluluk getirmesi gerektiğinin altını çizen Bordo-Mavililer’in deneyimli antrenörü, “Her şey sizin elinizde. Eğer Trabzonspor’un şampiyonluk hasretini bitiren takımın oyuncuları olursanız tarihe geçersiniz. Bu insanlar sizleri hayatları boyunca unutmazlar. Nasıl ki şimdi son şampiyon kadroyu tüm Trabzonlular ezbere biliyorsa sizin isimleriniz de efsaneleşir. Bunun değeri de hiçbir şeyle ölçülmez” mesajlarını veriyor.

Kongre havası istemiyor

Teknik heyetin en büyük endişesi ise kongre havasının futbolun önüne geçmesi. Bu açıdan camiadaki herkesin çok hassas olması gerektiğini belirten Güneş, bu tip gelişmelerin  oluşmuş huzur ortamını bozacağından korkuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor