1461'in tek düşüncesi 3 puan!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta tek hedeflerinin, tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.Alemdar, yaptığı açıklamada, ''ateş hattın

1461'in tek düşüncesi 3 puan!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta tek hedeflerinin, tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Alemdar, yaptığı açıklamada, ''ateş hattında'' bulundukları için ligde kalan 4 maçlarını da kazanmak zorunda olduklarını belirterek, ''Lige tutunabilmek için kalan maçlarımızda puan kaybı yaşamamalıyız'' dedi.

Hafta sonu sahalarında Sakaryaspor'u konuk edeceklerini ifade eden Alemdar, ''Bu maçtan alacağımız 3 puan ile ligde kalmak için umudumuzu artırmak istiyoruz. Galibiyetten başka bir sonuç işimize yaramıyor, bu maçta tek hedefimiz, tek düşüncemiz 3 puan almak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor