Araklıspor'da moraller bozuldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda MKE Kırıkkalespor'a 3-0 yenilen Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakiplerine farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırıkkalespor maçına kötü b

Araklıspor'da moraller bozuldu

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda MKE Kırıkkalespor'a 3-0 yenilen Araklıspor'da, teknik direktör Halit Yakupoğlu, rakiplerine farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırıkkalespor maçına kötü başladıklarını belirterek, ''Maçın hemen başlarında art arda yediğimiz gollerden sonra oyun konsantremiz bozuldu. Maçın 10. dakikasında deplasmanda oynayan bir takım olarak 2-0 mağlup duruma düştük. Erken yediğimiz goller sonrası maçı lehimize çeviremedik'' dedi.

MKE Kırıkkalespor'a farklı yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Yakupoğlu, ''Böylesine farklı yenilgiyi hak etmedik. Bu deplasmanda galip gelemesek de en azından berabere kalarak bir puan almalıydık. Karşılaşmanın başlarında yediğimiz goller, bu maça iyi konsantre olmadığımızı gösterdi. Futbolcularıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum, maç içinde farklı skorla karşılaşabilirsiniz, ama oyunu hiçbir zaman bırakmayın, profesyonelliğin gereği budur. Bu maçı artık geride bıraktık. Önümüzde Denizli Belediyespor maçı var, bu maçı düşünmek zorundayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor