1461 yönetimi resmen istifa etti

1461 Trabzon Yönetimi bugün yaptığı basın açıklaması ile yeni yönetimin önünü açmak için görevlerinden ayrılma kararı aldı. Suat Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları yazılı açıklamada “24.06.2011 tarihinde göreve geldiğimiz 1461 Trabzon yönetimini 31.

1461 yönetimi resmen istifa etti

1461 Trabzon Yönetimi bugün yaptığı basın açıklaması ile yeni yönetimin önünü açmak için görevlerinden ayrılma kararı aldı. 

Suat Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları yazılı açıklamada “24.06.2011 tarihinde göreve geldiğimiz 1461 Trabzon yönetimini 31.05.2013 tarihi itibari ile sonlandırma kararı vermiş bulunmaktayız.
 
26.05.2013 tarihinde gerçekleşen Trabzonspor kongresi sonrası göreve gelen yeni Trabzonspor Yönetim kurulunun önünü açmak ve yeni yapılacak planlamada yönetime yardımcı olmak adına bu kararı verdiğimizi belirtir göreve gelecek olan yeni arkadaşlara başarılar dileriz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde yaşadığımız güzellikleri bize yaşatan başta Sn. Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor yönetim kuruluna , teknik ekibimize , futbolcu kadromuza ve çalışan tüm personelimize ayrıca görev süremizde bizi gönülden destekleyen tüm futbolseverlere gönülden teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor