'1461 Trabzon'un çıkışı sürmeli'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Münir Koçhan, bu karşılaşmada da çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Koçhan, yaptığı açıklamada, geçen hafta Belediye Vanspor'u

'1461 Trabzon'un çıkışı sürmeli'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Münir Koçhan, bu karşılaşmada da çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. 

Koçhan, yaptığı açıklamada, geçen hafta Belediye Vanspor'u yenerek moral bulduklarını belirtip, ''Eksik ve cezalı futbolcularımızın çokluğuna rağmen bu maçı kazanmayı başardık. Amacımız yine kendi saha ve seyircimiz önünde konuk edeceğimiz Elazığspor karşısında da bu çıkışımızı sürdürmek. 1461 Trabzon'a yakışır bir futbol ile bu maçı da kayıpsız atlatmanın planlarını yapıyoruz'' dedi. 

Elazığspor maçında Trabzonlu futbolseverlere çok büyük görev düştüğünü ifade eden Koçhan, ''Bu önemli maçta taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden biri ve zirve mücadelesi veriyor. Böylesine önemli karşılaşmada taraftarımız takımını yürekten desteklesinler. Onların her zamankinden daha çok desteğine ihtiyacımız var. Takım olarak ligin alt sıralarından kurtularak orta sıralarda bir yer aldık. 1461 Trabzon'un ligde asıl yeri yukarı sıralar. Biz de bunu başarmaya çalışacağız'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor