1461 Trabzon'da galibiyet sevinci

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Nihat Demir, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Pendikspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.Demir, yaptığı açıklamada, Pendikspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlandıkları ve istedikleri

1461 Trabzon'da galibiyet sevinci

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Nihat Demir, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Pendikspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, Pendikspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlandıkları ve istedikleri galibiyeti tek golle aldıklarını belirtti.

İç sahada önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Demir, "Orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maçtı. Golü bulan ve galip gelmeyi başaran taraf biz olduk. Bizim için müthiş moral oldu. Karşımızda lig lideri vardı. Bu galibiyetle onları da liderlikten ettik" diye konuştu.

Demir, puan sıralamasındaki yerlerini koruyup daha yukarılara çıkmaya çalışacaklarını belirterek, "Bundan sonraki haftalarda ligin orta seviyedeki ekipleriyle karşılaşacağız ancak futbol bu. Ne olacağı belli olmuyor. Biz maçlarımıza iyi hazırlanıp dikkatli olmayı tercih edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor