12 Dev Adam'ın Avrupa macerası erken bitti!

Slovenya'nın evsahipliğinde düzenlenen EuroBasket 2013'te Türkiye Milli Basketbol Takımı Yunanistan ile en kritik maçlarından birini oynadı. Zorlu mücadele 84-61 Yunanistan'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda yer a

12 Dev Adam'ın Avrupa macerası erken bitti!

Slovenya'nın evsahipliğinde düzenlenen EuroBasket 2013'te Türkiye Milli Basketbol Takımı Yunanistan ile en kritik maçlarından birini oynadı. Zorlu mücadele 84-61 Yunanistan'ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, bu mağlubiyetle gruptan çıkma şansını kaybetti.

OYUN KURUCU DOĞUŞ BALBAY
Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan millilerin başantrenörü Bogdan Tanjevic, ilk iki maçta oyun kurucu pozisyonunda kullandığı Sinan Güler, iki numarada kullanırken, bu oyuncunun yerine oyun kurucu pozisyonunda Doğşu Balbay'a şans verdi.

ÖMER AŞIK KESİK YEDİ
İtalya karşısında ilk beşe çıkan Ömer Aşık, yedek soyunurken boyalı alanda ilk beşte Semih Erden görev aldı. İlk iki maçta yine ilk beş oynayan Serhat Çetin de yedekler arasında yer aldı.

SPANOULİS SAKAT
Yunan Milli Takımı'nda sakatlığı bulunan Vassillis Spanoulis Türkiye karşısında forma giymedi. İki takım arasındaki mücadeleye Yunan ve Türk basketbolseverler büyük ilgi gösterdi ve salonu doldurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor