Janko'dan Akçay'a övgü

Sezon öncesi kadroda düşünülmeyen ancak forvet transferi gerçekleşmeyince lisansı çıkartılan Avusturyalı golcü Mark Janko, tekni direktör Mustafa Akçay'a övgüler yağdırdı.Başarılı hocanın her futbolcuya eşit şekilde yaklaştığını ve forma dağıtımında adil

Janko'dan Akçay'a övgü

Sezon öncesi kadroda düşünülmeyen ancak forvet transferi gerçekleşmeyince lisansı çıkartılan Avusturyalı golcü Mark Janko, tekni direktör Mustafa Akçay'a övgüler yağdırdı.

Başarılı hocanın her futbolcuya eşit şekilde yaklaştığını ve forma dağıtımında adil olduğunun altını çizen Janko, “Eğer sahaya çıkıp forma giymek isteyen varsa çalışmalı. En formda, en çalışkan oyuncuya şans veriyor. Herkese eşit şekilde yaklaşıyor. Çok karakterli bir hocayla aynı takımda olduğum için çok mutluyum. En kısa zamanda performansımı en üst düzeye yükseltip, ilk 11’in değişmez ismi olmak istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor