" MHK maçımıza Şimşek'i atasın"

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, İstanbul’da oynanacak olan derbi maçlarının birinde hakem olarak Barış Şimşek’i istediklerini söyledi.İstanbul bölgesi hakemlerinin diğer 3 büyük takımın maçları yönetmesi üzerine getirilen eleştiriler

" MHK maçımıza Şimşek'i atasın"

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, İstanbul’da oynanacak olan derbi maçlarının birinde hakem olarak Barış Şimşek’i istediklerini söyledi.

İstanbul bölgesi hakemlerinin diğer 3 büyük takımın maçları yönetmesi üzerine getirilen eleştirileri, Merkez Hakem Kurulu, “Trabzon’dan FIFA Kokartlı hakem olmaması nedeniyle Trabzonspor’un derbi maçlarına Trabzonlu hakem veremeyiz” şeklinde cevaplamıştı.

 Büyükaydın da bu demeci hatırlatarak, “Trabzon’dan FIFA Kokartlı hakem var. MHK sözünde duracak mı? İstanbul’da oynanacak derbi maçlarımızdan birinde hakem olarak Barış Şimşek’i atayacak mı? Biz istiyoruz ve de bunun takipçisiyiz” dedi.

Kaynak :Karadeniz'de sonnokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor