Yüzümüz her kesime dönük olacaktır

Aile ortamında geçen toplantıda hizmet için aday olduğunu ve gerekli tecrübenin, alt yapının, bilginin kendisinde olduğunu dile getiren Mehmet Çelik “İnsana hizmet amacıyla yola çıktık. Başkanlık bize nasip olursa, bu görevi, birlikte düşünerek, karar ver

Yüzümüz her kesime dönük olacaktır

Aile ortamında geçen toplantıda hizmet için aday olduğunu ve gerekli tecrübenin, alt yapının, bilginin kendisinde olduğunu dile getiren Mehmet Çelik “İnsana hizmet amacıyla yola çıktık. Başkanlık bize nasip olursa, bu görevi, birlikte düşünerek, karar vererek yöneteceğiz ve sorunları ekip çalışmasıyla hep birlikte gidereceğiz. Ekip ruhuna inanan ve insana yüzünü dönen bir profil çizeceğiz. Yüzümüz şehre teşkilatlara ve insanlara dönük olacak. Koordinasyon şeklinde sürekli iletişim halinde olacağız.” dedi.

Mehmet Çelik “Geçmişten bugüne ekonomisinde, siyasetinde, sporunda var olan bir arkadaşınızım. Geçmişten bu günlere kadar edindiğim tecrübe bilgi birikim ile birlikte bu ulvi göreve kendimi hazır hissediyorum. Belediye başkan adaylığım söz konusu olursa, tek başına bu ulvi görevi yönetmek yerine, hep birlikte düşünerek, birlikte karar verip yöneterek, sorunları giderme noktasında insan odaklı çalışacağız” diye konuştu.


 Hizmet anlayışı hakkında bilgi veren Mehmet Çelik, planlı ve periyodik olarak görüşme anlayışının olduğunu belirterek “İnsana sırtını değil, yüzünü göstererek, belediyenin sıcaklığını hissettirerek çalışacağız. Bu günlere kadar yapılan güzel ve başarılı belediye yatırımları var. Bizler bu yatırımları daha yukarılara taşımak adına ekip anlayışı içersinde yöneterek çalışacağız” dedi.

Yerel seçimler öncesi Trabzon genelinde belediye başkan aday adaylıkları için 124 değerli insanların başvurduğunu belirten AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz “Aday adaylığı başvuru sürecinin sona ermesiyle birlikte, başvuran 124 aday adaylarımızın dosyaları genel merkeze göndermiş bulunmaktayız. Bizler il teşkilatı olarak bu değerli aday adaylarımıza aynı mesafedeyiz. Partimiz adına başarılı bir yerel seçim geçer. Aday adaylığı sürecinden sonra, belediye başkan adaylarımız kim olursa olsun tek yürek olarak çalışmalıyız'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset