Trabzon'da asfaltmala çalışmaları sürüyor

Şehrin en işlek caddesi olan Kahraman Maraş Caddesinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Kalekapı’dan başlayarak Yenimahalle Ayasofya kavşağına kadar olan kısımda asfaltlama çalışmalarını yoğun bir çalışma sonrası tamamladı.Asfaltlama işlemlerine

Trabzon'da asfaltmala çalışmaları sürüyor

Şehrin en işlek caddesi olan Kahraman Maraş Caddesinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Kalekapı’dan başlayarak Yenimahalle Ayasofya kavşağına kadar olan kısımda asfaltlama çalışmalarını yoğun bir çalışma sonrası tamamladı.

Asfaltlama işlemlerine trafik yoğunluğunun az olduğu hafta sonu sabah saatlerinde başlayarak devam eden ekipler 1,5 km yolu asfaltlayarak 3 bin ton asfalt serdi. Şehiriçi dolmuş güzergahında yapılan asfaltlama çalışması şoför esnafının da takdirini kazandı.

2013 yılı için planladıkları toplam 150 bin ton asfalt serme hedefini yakaladıklarını ifaden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “31 Mart tarihinde açtığımız asfalt sezonunda ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu gösteriyor. Belediye olarak belirlediğimiz 2013 yılı için 150 bin ton asfalt serme hedefini yakalamış bulunmaktayız. Şehir içi asfaltlama çalışmalarımızın yanı sıra ilçelerde, beldelerde ve merkez köylerde aciliyete göre asfaltlama hizmeti verdik. İmkânlarımız ölçüsünde ilçe, belde belediyelerimiz ile köylerimize asfalt desteğimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler