"Yeni bir tartışmaya atlanmasın"

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Taksim’e cami ihtiyacına kimsenin itirazı yok. Yeşili tüketmeden yapılabilecek yeri bile belli. Lütfen yeni bir tartışmaya ‘atlanmasın” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Taksim’e cami yapacaklarını vurgul

"Yeni bir tartışmaya atlanmasın"

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Taksim’e cami ihtiyacına kimsenin itirazı yok. Yeşili tüketmeden yapılabilecek yeri bile belli. Lütfen yeni bir tartışmaya ‘atlanmasın” dedi.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Taksim’e cami yapacaklarını vurgulayarak, “Bunun için CHP ve birkaç çapulcudan izin alacak değilim. Bunun iznini bize oy verenler verdi zaten” şeklindeki açıklamalarının ardından eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’dan bir değerlendirme geldi. Günay, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden “Taksim’e cami ihtiyacına kimsenin itirazı yok. Yeşili tüketmeden yapılabilecek yeri bile belli. Lütfen yeni bir tartışmaya ‘atlanmasın" ifadelerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset