Trabzon'da ilçe danışma toplantısı

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan yardımcıları Muammer Şahin ve Dr. Ahmet Çubukçu ile il yönetim kurulu üyesi Bahattin Köroğlu’yla beraber partisinin Düzköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.Burada partililere seslenen

Trabzon'da ilçe danışma toplantısı

AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan yardımcıları Muammer Şahin ve Dr. Ahmet Çubukçu ile il yönetim kurulu üyesi Bahattin Köroğlu’yla beraber partisinin Düzköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Burada partililere seslenen İl Başkanı Günnar “2002 yılından beri AK Parti hükümeti ile Türkiye hizmete doymuyor. Başta başbakanımız olmak üzere her AK Partili canla başla çalışmakta. Dolayısıyla milletimiz de vermiş olduğu emanete sahip çıkan AK Parti anlayışına, sahip çıkmaya ve teveccüh göstermeye devam ediyor. Bizde milletimizden aldığımız bu emanete en güzel şekilde sahip çıkarak koruya bilmek için gayet ettik etmeye de devam ediyoruz. Düzköy’de referandumda yüzde 61’lik evet oyu aldık. Önümüz de bir genel seçim var. Hedefimiz bu oy oranını bu seçimlerde daha yukarılara taşımak olacaktır. Bu mana da ilçe teşkilatımıza çok güveniyorum. Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezerek üye sayımızı artırıp bu seçimden de alnımızın akıyla büyük başarı elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

CHP’nin önümüzdeki seçimlerde de başarılı olamayacağını ifade eden Günnar “CHP bugün Türkiye’de ‘benim köylüm, benim işçim, benim memurum’ diyemiyor. Bunu söyleyen ve herkesin sahibi olan, herkese sahip çıkan bir tek parti var oda Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’dir. Türkiye, Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine AK Parti döneminde çıkmıştır. Bunun göstergesi de milletimizin parasına malına ve manevi duygularına sahip çıkan ve onları emanet olarak gören ve en iyi bir şekilde kullanan bir zihniyetin işbaşında olmasıdır” diye konuştu.

İl Başkan Yardımcısı Muammer Şahin’de konuşmasında 2011’de yapılacak olan seçimlerin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden bir tanesi olduğunu kaydederek “Bu seçim AK Parti’nin yapmış olduğu tüm icraatların rayına oturacağı bir seçimdir. Onun içim bu seçim sürecinde tüm parti teşkilatları olarak elimizden gelenin fazlasını ortaya koymak durumundayız” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Yılmaz Ankara da konuşmasında Düzköy’e kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerin bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi. İlçelerini bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Ankara “Eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok alanda yapmış olduğumuz hizmetler devrim niteliğindedir. Hizmetlerimiz bundan sonraki dönemlerde de tüm hızıyla devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset