A.Gücü 5 futbolcuyla yolları ayırdı

Ankaragücü, Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdı Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet G

A.Gücü 5 futbolcuyla yolları ayırdı

Ankaragücü, Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdı Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat duruer ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Yurtgüven, 5 futbolcuya da kulübe yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Teknik heyetin raporu doğrultusunda böyle bir karar alındı.

Kendilerinden kulüp bulmalarını istedik. Bundan sonraki spor yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz. Transfer politikamızı teknik heyetin raporu doğrultusunda yürüteceğiz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor